• +90 (328) 718 11 75
Kadirli

• 27.02.2019
  • KTO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde TOBB Binasında gerçekleştirilen şuraya, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile diğer bakanlıkların bakan yardımcıları katıldı.

Toplantıda 61 sektör meclisi temsilcileri söz alarak, sektör sorunlarını ve çözüm önerilerini sundu. Şuraya bine yakın iş insanı katıldı.

Şura’nın açılışında konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; sektör meclislerinin kendi alanlarında öne çıkan sorunları ve çözüm önerilerini bir araya getirdiğini belirterek, bu çalışmalar kamu-özel sektör işbirliğine çok önemli bir ivme kazandıracak dedi. Son dönemde ekonomide istihdam maliyetlerini düşüren ve piyasayı hareketlendirecek çok önemli adımlar atıldığına dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, son 2-3 ayda döviz kurunda ve faizde olumlu gelişmeler yaşandığını hatırlattı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı, Bakanların icracı ve reformcu çalışma tarzlarının sonuç almada etkili olacağını anlattı.

Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası’na Kadirli Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı MEHMETHAN YÜKSEL katıldı.

• Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Toplantısı Yapıldı.