• +90 (328) 718 11 75

• 12.02.2019
  • KTO

Sayın Üyemiz,

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri, 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, Odamız seçmen listesi, Odamız Hizmet Binası Zemin Katında askıya çıkmıştır.

İcra Komitesi üyesi adaylık başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren 18 Şubat 2019 Pazartesi günü 17.00’a kadar bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Odamıza yapılacaktır.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında Kadirli Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecektir. Seçimde sadece seçmen listesinde ismi bulunan kişiler oy kullanabilecektir, Vekaleten oy kullanılması mümkün değildir.

Bu kapsamda, ekte yer alan ve askıya çıkan TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesini bilginize sunarız.

Saygılarımızla,

KADİRLİ TİCARET ODASI